fbpx

NUI BEACH

Espai mediterrani

nui-beach-destacada

UBICACIÓN

Calella

AÑO DE LA OBRA

2016

SOBRE EL PROYECTO

Vull canviar el concepte de “xiringuito” de platja!!!!

Un altre projecte engrescador, situat a la platja de Calella i executat l’estiu del 2016, on la propietat no només vol tenir un “xiringuito” sinó que vol anar molt més enllà, amb una idea molt clara, VULL SER UN GRAN RESTAURANT DE PLATJA.

És de gran ajuda poder treballar i participar en un projecte amb un client amb les idees tant clares i amb la capacitat de fer-se entendre i facilitar la feina de tot l’equip.

El projecte és peculiar, es parteix d’una base fixe donada per l’ajuntament de Calella i uns paràmetres d’actuació límit definits. Amb aquests condicionants i les peticions fetes per la propietat, ens arriba un projecte ja redactat que cal executar en un temps molt limitat, en un entorn 100% obert a l’exterior i inspeccionat per el propi ajuntament, SEPRONA i COSTES.

En aquest projecte el nostre únic encàrrec va ser el de la gestió en l’execució i la gestió del temps, deixant de banda les gestions de projecte i econòmiques. L’enderreriment en l’inici de les obres i la tardança en l’entrega de la base de l’edificació donada per l’ajuntament ens va obligar a actuar sobre dues bases que ens van permetre limitar el temps d’execució final i adavantar l’apertura en una primera temporada que ja es donava per “perduda”.

Aquestes dues bases passaven per una entesa amb l’ajuntament per tal que ens deixés actuar, puntualment, durant el període de construcció inicial per tal de poder implantar després sistemes constructius mecanitzats que fessin més eficient la construcció. Val a dir que les facilitats donades per l’ajuntament van ser del tot satisfactòries i de gran ajuda.

La segona base, tal i com s’ha deixat entreveure anteriorment, passava per el disseny d’un sistema constructiu desmuntable que ens va permetre treballar de forma paral.lela a tallers, mentre es feien els treballs de camp, per després només haver de muntar i vestir.

Treball contra rellotge on la feina de tots els participants en el projecte, propietat, interiorista i industrials va ser vital per mirar de guanyar fins l’últim minut possible. La implicació va ser total.

NUI BEACH es actualmente un restaurante de playa referente en la Costa del Maresme

Envíanos un WhatsApp!