fbpx

Promoció Guifré el Pilós

3 Cases Passivhaus en filera Guifré el Pilós

Play Video

MEMÒRIA I ACABATS DEL PROJECTE

UBICACIÓ

Tordera, Barcelona

PREU DE VENDA

395.000 €

ANY DE LA PROMOCIÓ

2024

SOBRE LA PROMOCIÓ

Promoció en venda de 3 habitatges unifamiliars entre mitgeres a Tordera. Inici de les obres a l’agost de 2024 i data d’entrega prevista per l’abril de 2025.

Conjunt de 3 habitatges unifamiliars entre mitgeres en planta baixa i planta primera, de 100,00 m2 útils, dividits en planta baixa amb cuina-estar-menjador, bany petit i patis davanter (45,00 m2) i posterior (22,50 m2) d’ús privat, en planta primera amb 2 dormitoris, bany, sala instal.lacions, una suite i distribuïdor estudi.

Envolvent tèrmica realitzada amb sistema totalment industrialitzat i certificació passivhaus clàssic o plus segons complements opcionals a triar per els compradors: plaques fotovoltaiques, finestra coberta, entre altres…….

Sistema de climatització amb expansió directa, amb una potència d’equip de 5 Kw per a tot l’habitatge. Sistema de renovació d’aire amb recuperació de calor permanent. Generació d’aigua calenta sanitària (ACS) mitjançant equip aerotermo. Tot plegat amb possible previsió de consum energètic per escalfament hivernal de 0,00 Kw.

Eficiència energètica garantida classe A.

Inclou sistema de monitorització de consums interns mitjançant sistema Loxone.

Per més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

“En col·laboració amb La Llotja arquitectes”

PLÀNOLS I RENDERS

T'agradaria viure en aquesta promoció de vivendes Passivhaus?

Envíanos un WhatsApp!