fbpx

QUI SOM

BYKO

Byko Projectes i Gestió s.l. és el resultat final de la trajectòria professional

iniciada per Ismael Fernández l’any 1997 com a professional lliberal. Sempre amb la idea de donar als clients aquell sentit perdut, del gran valor professional de l’arquitecte tècnic, com a recurs fonamental en el desenvolupament de qualsevol projecte de construcció.

L’any 1999 funda l’empresa DTA s.c.p., despatx de serveis tècnics i gestió bàsica, destinat al desenvolupament d’edificis de vivendes tant plurifamiliars com unifamiliars.

L’any 2006 inicia una nova etapa dins el discurs del sistema constructiu GESTIÓ DEL SOL I L’EDIFICACIÓ EBAPSI s.l., empresa constructora que portava a terme l’execució d’obra d’alguns dels projectes gestionats.

L’any 2008 es funda l’empresa INVERSIONES HECUBA MILENIUM s.l. on es comencen a gestionar obres del sector terciari, a nivell tècnic, gestió econòmica/administrativa del projecte, control del temps, etc…..

Finalment, i després d’un any d’aprenentatge sobre els sistemes de gestió i treball de projectes a Suècia, comença el camí de BYKO el setembre de 2010, fins arribar a formar l’equip multidisciplinar format per professionals arquitectes, arquitectes tècnics, interioristes i personal administratiu, capaç de gestionar projectes d’edificació adaptats a les necessitats de cada client, dins el ventall de treballs existents des de la idea inicial a començar a treballar en una fulla en blanc, fins a l’entrega final del projecte execució.

El nostre equip

A BYKO t'oferim serveis de Project & Construction Management, així com de gestió i control de riscos de construcció.

Ismael Fernández Ruiz

CEO - Arquitecte tècnic
gestio@byko.es

Cristina Amaya Campillo

Administrativa
administracio@byko.es

Belén Fernández Ruiz

Arquitecta tècnica
bfernandez@byko.es

Ismael Serrano - Byko

Ismael Serrano Garzón

Arquitecte tècnic
iserrano@byko.es

Xavier Mena - Byko

Xavier Mena Carballo

Delineació / 3D / maquetació
xmena@byko.es

Dunia - Byko

Dunia Carbonell Arisa

Interiorista

Vols enviar-nos una sol·licitud de pressupost?

Envíanos un WhatsApp!