fbpx

INTERIORISME

INTERIORISME

L’ànima de tota obra arquitectònica és el seu interior, l’elecció i distribució d’elements, la decoració, el color predominant...

L’interiorisme és una peça clau en tota obra ja que és la representació autèntica de la seva estètica, el que farà despertar les nostres sensacions i emocions quan el contemplem.

A Byko som conscients de la importància dels elements decoratius i de la seva distribució en els espais creats, per això destinem una part destacada de la nostra activitat al tractament del disseny d’interiors en el marc de tota obra.

L’entesa amb el client ens donarà la possibilitat de comprendre la seva voluntat estètica, interpretar-la adequadament i oferir la millor solució real a la seva idea estètica. L’objectiu final del conjunt del projecte no és altre que aconseguir adaptar les necessitats/voluntats del client, amb el seu entorn, el servei al que anirà destinat, l’ús que se li vol donar.

En la nostra tasca de disseny d’interiors ens ocupem de tot, des de l’esbós de la idea prèvia fins a la implantació de l’últim element decoratiu, garantint com sempre un servei professional d’alta qualitat en tots els seus acabats.

Els nostres serveis
GESTIÓ DE PROJECTES

1. REDACCIÓ D’AVANTPROJECTES I ESTUDIS DE VIABILITAT

Abans de materialitzar una idea, ens cal estudiar la seva viabilitat, i això és precisament el què podem oferir des de Byko amb la garantia d’un estudi seriós, amb les màximes garanties, i amb totes les alternatives possibles.

2. REDACCIÓ PROJECTES D’ARQUITECTURA

De la idea fins a la materialització del projecte hi ha tot un llarg procés que ha de venir definit mitjançant la redacció del projecte d’arquitectura.

3. SERVEIS D’ARQUITECTE TÈCNIC

L’arquitectura és un art que té molt de coneixement tècnic. És una professió que vincula constantment pensaments, imaginació, idees, emocions, amb constatacions realistes.

4. ENGINYERIA

El nostre servei d’enginyeria és el complement necessari a les nostres tasques d’arquitectura i project management.

5. INTERIORISME

L’ànima de tota obra arquitectònica és el seu interior, l’elecció i distribució d’elements, la decoració, el color predominant...

Vols enviar-nos una sol·licitud de pressupost?

Envíanos un WhatsApp!