fbpx

Cuina Els Caçadors de Ribes

Roforma Total d'una Cuina

Cuina Els Caçadors de Ribes

UBICACIÓ

Ribes de Freser, Girona

ANY DE LA OBRA

2021

SOBRE EL PROJECTE

Hivern del 2021, pandèmia i un projecte engrescador per la seva intensitat, en una època on la tendència era totalment contrària al desenvolupament de nous projectes, apareix aquesta oportunitat.

Reformar totalment una cuina d’hotel restaurant en 22 dies laborables? Buidar, enderrocar, canviar distribució de la cuina, repartir noves intal.lacions, noves cambres frigorífiques, noves bancades, encastar, revestir, equipar cuina, emplenar i posar en marxa en 22 dies? I si afegim que la cuina té més de 300,00 m2? I si afegim que està en un soterrani? Seguim veient viables els 22 dies? Doncs SI!!!!!

Coordinació, planificació, capacitat resolutiva i de presa de decisions de la propietat i un bon equip d’industrials és la clau.

Clients com en Ramon, amb les idees clares, col·laboratiu, i que deixa treballar, fan més fàcil aquesta feina. L’objectiu estava clar, no hi havia opció, del 4 de novembre al 3 de desembre vaig estar fent el cafè de matí a les 7:30 cada dia amb en Ramon, abans d’arrencar la feina, repassant i compartint idees i sensacions, dubtant de la viabilitat més d’una vegada, però amb la convicció d’aconseguir-ho, fins que……………. el primer plat, del primer dia, per el primer client va sortir quan tocava i com tocava.

Envíanos un WhatsApp!