fbpx

Set-Up Strip Marvel

Disseny d’interiors i construcció per a un conegut Youtuber

Set-Up Strip Marvel

UBICACIÓ

Caldes de Malavella, Girona

ANY DE LA OBRA

2024

SOBRE EL PROJECTE

Disseny d’interiors i construcció de l’espai de treball i exposició d’en Dani Lagi, conegut youtuber del canal Strip Marvel i instagramer #strip_marvel.

Aquest espai és la zona de treball on en Dani gravarà els seus vídeos, podrà atendre als seus col·laboradors professionals i exposar tota la seva col·leció de material vari del mon Marvel, tal com figures, còmics, llibres, rètols, etc. una de les més completes d’Espanya, sinó la més completa.

El setup és de forma rectangular, amb una superfície útil interior de 32,00 m2 i una alçada lliure mitja de 3,50mts, amb una lleugera il·luminació natural sense assolellament directe.

Aquest espai, tot i estar dins de la vivenda, està dissenyat i pensat per tal de ser una zona totalment independent, aïllada tant acústicament com funcionalment, de manera que l’ús normal de la vivenda no afecti a la zona de treball. A la seva vegada, en el seu interior, les necessitats d’espai per exposició en quant a superfície, alçades, resistència i il·luminació, han estat el punt important del disseny interior, de manera que els materials utilitzats, colors, acabats superficials i dimensions permetin mostrar la col·lecció sense reflexes ni elements que puguin distorsionar la visualització.

El color fosc de la sala, juntament amb la il·luminació dels expositors, donen un clar protagonisme a la col·lecció, fent que aquesta sigui perfectament visible i es converteixi amb el millor teló de fons que pot tenir un youtuber com en Dani en les seves publicacions.

La senzillesa del setup no es correspon al gran treball que hi ha hagut al darrera, on les modificacions constants treballades entre en Dani i la Dunia, va resultar en un espai extraordinari que ha aconseguit resoldre totes les necessitats exigides.

Expositors de 3,00 mts d’alçada, amb més de 50 metres lineals de superfície de lleixa, il·luminació RGB dels expositors, il·luminació general indirecta de sostre, il·luminació natural sense entrada de Sol, utilització de colors mate, eliminació de vidres a expositors per evitar reflexes, sostre inclinat per ajudar a l’acústica de la sala, porta d’accés estanca… són alguns dels punts tinguts en compte en aquest disseny.

Vols veure com hem construït la casa de Strip Marvel?

Envíanos un WhatsApp!