fbpx

ENGINYERIA

ENGINYERIA

El nostre servei d’enginyeria és el complement necessari a les nostres tasques d’arquitectura i project management. La formació dels nostres experts en enginyeria ens permet afrontar qualsevol desafiament que els nostres clients requereixin per als seus projectes.

Com sempre fem a Byko, la preparació prèvia és el pas més important per definir, juntament amb el nostre client, tots aquells treballs d’enginyeria que seran necessaris en el projecte. A partir de la definició de la tasca d’enginyeria, procurem establir l’òptima integració de totes les instal·lacions necessàries dins l’obra en el seu conjunt.

Així, a Byko, i a través dels nostres enginyers, oferim el servei més complet d’instal·lacions d’acord sempre amb totes les normatives vigents:

Entre molts altres, aquests són alguns dels serveis d’enginyeria que oferim a Byko i que treballem de manera integrada amb tots els altres serveis que tenim.

Els nostres serveis
GESTIÓ DE PROJECTES

1. REDACCIÓ D’AVANTPROJECTES I ESTUDIS DE VIABILITAT

Abans de materialitzar una idea, ens cal estudiar la seva viabilitat, i això és precisament el què podem oferir des de Byko amb la garantia d’un estudi seriós, amb les màximes garanties, i amb totes les alternatives possibles.

2. REDACCIÓ PROJECTES D’ARQUITECTURA

De la idea fins a la materialització del projecte hi ha tot un llarg procés que ha de venir definit mitjançant la redacció del projecte d’arquitectura.

3. SERVEIS D’ARQUITECTE TÈCNIC

L’arquitectura és un art que té molt de coneixement tècnic. És una professió que vincula constantment pensaments, imaginació, idees, emocions, amb constatacions realistes.

4. ENGINYERIA

El nostre servei d’enginyeria és el complement necessari a les nostres tasques d’arquitectura i project management.

5. INTERIORISME

L’ànima de tota obra arquitectònica és el seu interior, l’elecció i distribució d’elements, la decoració, el color predominant...

Vols enviar-nos una sol·licitud de pressupost?

Envíanos un WhatsApp!