fbpx

GERIÀTRIC ELS ARCS

Geriàtric i residencia tercera edad Els Arcs

img-portfolio-proyectos-byko-geriatric-els-arcs3

UBICACIÓ

Pineda de mar

ANY DE LA OBRA

2015/16

SOBRE EL PROJECTE

Cada projecte té la seva història, i aquest, com qualsevol altres, té la seva, però potser una de les més interessants degut als canvis i actualitzacions necessitades.

El resultat final, aconseguit el passat 2018, parteix d’una primera reforma que la propietat va executar farà uns 5 anys enrere, on el canvi generacional va implicar també un canvi d’estratègia empresarial, reconvertint l’antic hotel Brisamar, situat en el vell mig de Pineda de Mar, just a tocar de la plaça de les Mèlies en una residència per la gent gran.

Aquests canvis no són senzills i així ho va poder comprovar l’Enric, on un cop ficat dins el sarau de reforma i sense un camí traçat que li donés la confiança i seguretat de que allò que feia era el correcte i adequat, es va posar en contacte amb nosaltres.

Comencem la nostra tasca sobre un edifici a mig reformar, sense un projecte definit i amb unes mancances importants de base. Amb aquest panorama i amb el gran ajut de l’enginyer de la propietat es va redreçar tot el projecte i el procés fins a finalitzar una primera fase on només es va reforma l’antic hotel.

Posteriorment, i ja amb la residència activa, es va continuar desenvolupant el projecte de reforma i ampliació, ja que la primera fase havia estat incomplerta i calien actuacions, no importants però si necessàries.

En la segona fase es va ampliar la residència edificant el pati lateral i reformant un edifici annex que estava en estat ruïnós. Es va dotar a la residència de 14 noves habitacions, un menjador més ampli, sala d’estar, recepció, sales per els tècnics, gimnàs o sala de fisio, sala de manualitats, ascensor per 13 persones, una plata de dedicació especial per avis amb necessitats especials, perruqueria, nous vestidors per el personal, ampliació de la terrassa,…………..

El resultat final, després dels esforços i anys dedicats, ens deixa amb una residència modèlica en la zona, de referència i capaç d’oferir uns serveis, atencions i entorns de molt alt nivell a la gent gran que ho desitgi, i un orgull personal per a l’Enric que va voler mostrar i gaudir juntament amb tots els avis, famílies, equip tècnic i personal amb una gran festa d’inauguració presidida també per el senyor Artur Mas.

Envíanos un WhatsApp!