fbpx

HOTEL VOLGA

byko-volga1

UBICACIÓ

Calella

ANY DE LA OBRA

2016

SOBRE EL PROJECTE

Gestió integral del projecte de reforma de la terrassa exterior i piscina de l’hotel Volga de Calella.

En el transcurs dels anys, el desgast de la pròpia instal.lació i l’evolució dels hàbits dels clients va provocar la necessitat de resoldre l’espai exterior de la terrassa i piscina per tal de donar una zona de bany capaç de satisfer les necessitats de relaxar-se, refrescar-se i exercitar-se en una mateixa zona d’aigües. De la mateixa manera calia ampliar la zona de terrassa en quant a superfície dura per tal de poder augmentar la oferta de gandules i integrar els espais interior i exterior en la major mesura possible.

Es parteix d’una realitat inicial amb una piscina irregular amb 100,00 m2 de làmina d’aigua situada en posició central en el pati i 285,00 m2 de terrassa en el perímetre, amb una capacitat de 30 gandules, a un nou espai ocupat per una piscina rectangular situada en una cantonada de la terrassa i amb accés per dos costats, amb un gruix d’aigua de 140cms en làmina d’aigua de 60,00 m2 i zona de bancs amb hidromassatge amb un gruix d’aigua de 90cms en una làmina de 20,00 m2. Zona de terrassa de 305,00 m2, amb una capacitat de 50 gandules. Es genera tota una “L” en la façana interior a l’edifici, que ha sigut totalment oberta i comunica l’espai interior de bar i recepció amb l’espai exterior, com a zona de taules i cadires a modus de terrassa de bar i s’integra l’antic forat de piscina al soterrani de l’hotel com a nou espai de magatzem i/o possible ampliació de menjador.

Es gestiona el projecte complert, planificació, control de costos i execució inclosos, amb la particularitat de tenir només 2 mesos i mig per executar la obra de 600,00 m2 entre soterrani i planta baixa i amb l’hotel obert al públic.

Envíanos un WhatsApp!