fbpx

Ampliació Hotel Monteplaya

monteplaya-fm3a7983407-w1600

UBICACIÓ

Malgrat de Mar, Barcelona

ANY DE LA OBRA

2022-2023

SOBRE EL PROJECTE

Ampliació de l’hotel Sumus Monteplaya de Malgrat de Mar. 800 m2 d’obra nova en plantes baixa i primera, executada entre els mesos de Novembre de 2022 i Abril de 2023.

Ampliació realitzada en la part posterior de l’edifici, amb façana al carrer Barcelona. Aquest nou espai està format per serveis dotacionals a l’activitat hotelera (magatzems i bugaderia) i nous serveis d’oferta al client (spa-wellness, sales massatges, gimnàs i terrassa chill-out).

L’ampliació està connectada a l’edifici existent, donant accés directe a aquests nous espais. A la vegada, aquesta nova construcció ha generat un pati/jardí interior d’ús exclusiu per als clients de l’hotel i també un nou accés a l’hotel del de el carrer Barcelona i el pàrquing de clients situat en la façana oposada en el mateix carrer Barcelona.

La privacitat dels clients respecte l’espai públic exterior queda garantida amb una façana ventilada totalment opaca a carrer Barcelona, mentre que la façana interior al nou pati és totalment transparent, fent que l’ús i guadi del spa sigui lluminós i obert a la privacitat del jardí.

La urgència en la celeritat amb la que calia fer tot l’edifici es va resoldre amb la utilització de sistemes constructius industrialitzats i una bona organització dels diferents equips d’industrials necessaris per a l’execució del projecte.

Envíanos un WhatsApp!