fbpx

Casa Sant Quirze 63

En construcció...

Passivhaus. Sant Quirze, 63

UBICACIÓ

Calella, Barcelona

ANY DE LA OBRA

2024

SOBRE EL PROJECTE

Habitatge unifamiliar aïllat a Calella, actualment en procés de construcció iniciada el febrer de 2024.

Habitatge dividit en tres plantes, soterrani garatge i sala de màquines, fora de l’envolvent tèrmica, i plantes baixa i primera en configuració de l’habitatge repartint en planta baixa el rebedor, cuina-estar-menjador, bany i estudi, i en planta primera dos dormitoris, un bany i una suite, amb una superfície útil interior de vivenda de 237,00 m2 i construïda total de 313,00 m2.

En aquest projecte s’ha optat per un sistema de tancament d’envolvent de Knauf específic per a habitatges de baix consum, amb la particularitat de tractar-se d’una façana d’execució “in situ” en obra, però de construcció seca, sense necessitat d’aigua, morters ni ceràmica de cap tipus.

L’experiència obtinguda en l’anterior construcció d’un habitatge unifamiliar passivhaus a Calella, ens permet apostar per un consum energètic hivernal en climatització de 0,00 Kw, tot i que l’assolellament en aquest cas particular no és tant òptim com en la “Casa Núria”.

Com sempre en els habitatges passius, els equips de climatització es preveuen mínims i de baixa utilització, gràcies a la capacitat de termoregulació passiva de la pròpia edificació.

Eficiència energètica classe A.

“En col.laboració amb La Llotja arquitectes”

 

Envíanos un WhatsApp!