fbpx

Coberta Hotel Kaktus Playa

Reforma d'un hotel de 5*

Coberta Hotel Kaktus

UBICACIÓ

Calella

ANY DE LA OBRA

2021

SOBRE EL PROJECTE

ESPECTACULAR !!!!!!

Un dels projectes més soferts, incerts, vius, emocionants, pensats, trencats, adaptats, bojos… Ha tingut tot allò que menys desitja la redacció del propi projecte i la gestió en l’execució.

Amb un avantprojecte d’intencions redactat a finals d’al 2018 i amb la intenció d’executar el projecte en 2 fases, 2 anys, una de reforç estructural i una segona d’actuació en coberta, s’inicien els treballs al gener de 2021, després d’una temporada d’estiu en plena pandèmia.

Aquesta temporada pandèmica de l’estiu de l’any 2020, trenca completament l’esquema de treball i de el projecte previst, sent ara molt urgent i necessari un reestudi global, tant de el projecte, com de la planificació i de l’aspecte econòmic. Estem al setembre de 2020.
Les noves regles de joc són: modificació de projecte per tal de donar major amplitud de serveis a client en coberta, necessitat de donar espectacularitat a la piscina, minimitzar els reforços estructurals, contenir les despeses segons el projecte original previst i realitzar tota l’obra en una única fase. La coberta ha de ser operativa la temporada d’estiu de 2021.

Cal començar de nou, repetir projecte, gestionar els costos, parlar amb els industrials, planificar novament, buscar alternatives tècniques i constructives, solapar, fasear, etc. Com? Plantejant opcions, equivocant-se, solucionant, sempre amb total suport de la propietat, cedint on es podia i retrocedint camins impossibles… ES VA ACONSEGUIR !!!!!!
Comencem obres al gener de l’2021, es va obrir a el públic al juny de el mateix any. Dins de termini i amb un nou projecte que cobria totes les necessitats posades sobre la taula.

GRÀCIES A LA PROPIETAT PER ATREVIR-SE AMB UN PROJECTE COM AQUEST !!!!!!!

Envíanos un WhatsApp!