fbpx

Don Juan · Fase 2

Actualització i millora de les habitacions i passadissos de l'hotel

FOTOS_HOTEL_DONJUANTOSSA_141

UBICACIÓ

Tossa de Mar, Girona

ANY DE LA OBRA

2022

SOBRE EL PROJECTE

Reforma interior de l’hotel Don Juan de Tossa de Mar consistent en l’actualització i millora de les habitacions i passadissos de l’edifici principal amb façana al carrer Barcelona.

La categoria de l’hotel, de 4 estrelles, no es corresponia a l’estat general interior i l’any 2021 es va iniciar un procés de reforma integral per fases. Entre els hiverns dels anys 2021 i 2022 es van reformar aproximadament 200 habitacions, repartides en 4 plantes, i els seus corresponents passadissos.

La reforma interior ha estat integral, respectant el número d’habitacions en les plantes 1, 2 i 3 i generant noves habitacions suites en la planta 4a, amb les seves corresponents terrasses privades. De igual manera s’ha actualitzat el nombre d’habitacions adaptades i les seves condicions d’accessibilitat i ús interior.

Especial menció a la millora de l’aillament acústic entre habitacions i habitacions amb passadissos, millorant de manera notable el confort acústic interior, amb una lleu afectació superficial interior.

Cada fase ha estat realitzada per a unes 100 habitacions en un període de 4 mesos, tant a la fase 1 d’actuació exclusiva en les zones interiors, com en la fase 2 on es va actuar en habitacions i terrasses exteriors.

Envíanos un WhatsApp!