fbpx

Habitacions Hotel Neptuno

Habitacions Hotel Neptuno

UBICACIÓ

Calella

ANY DE LA OBRA

2019-2020

SOBRE EL PROJECTE

¿Renovar-se o morir? Cal creure-hi quan un es fa aquest plantejament i més en aquest cas. Plantejar-se una renovació d’imatge és senzill, plantejar-se una renovació d’imatge d’alt pressupost segueix sent senzill, plantejar-se una renovació d’imatge i estructural ja comença a ser més delicat, plantejar-se una renovació d’imatge d’alt pressupost i estructural comencen a ser paraules majors i plantejar tot això amb un canvi intern ja és pràcticament plantejar-se una nova vida, un gran risc.

No ho teníem fàcil, bé, de fet, no ho tenim fàcil, ens falta la segona fase per fer encara. I no ho tenim fàcil perquè treballem sobre una base d’edifici antic, amb certes patologies estructurals i de gran dificultat de compliment normatiu a nivell de protecció contra incendis, per la seva singularitat urbanística.

A tot això, i després de dues temporades pandèmiques, i com no podria ser d’una altra manera, el projecte original s’ha vist afectat i per a la segona fase ha estat necessària la repetició del projecte i l’adaptació a tot l’après, per la propietat, pel que fa a serveis i clients objectius.

La reforma de l’hotel té diversos factors condicionants: canvi de categoria a 4 estrelles superior (estem en 3), disminució d’habitacions, modernització de les instal·lacions, augment de superfícies comuns i serveis al client, augment de les superfícies d’habitacions, diversificació en la tipologia d’habitacions, reducció de consum energètic, augmentar la sostenibilitat del producte final, possibilitat d’ús parcial de l’hotel, etc., i això sense llistar totes aquelles millores de funcionalitat i servei que desitja anar implantant la propietat.

No estem parlant d’un projecte arquitectònic i de la seva execució, sinó de la seva integració en un projecte global de futur.

Envíanos un WhatsApp!