fbpx

Hotel Neptuno

Reforma Integral

Hotel Neptuno Calella

UBICACIÓ

Calella, Barcelona

ANY DE LA OBRA

2021-2022

SOBRE EL PROJECTE

Finalització de la reforma integral de l’hotel Neptuno a Calella de la costa i obtenció de la nova categoria de 4* superior. Situat en el centre de Calella es realitza la tercera fase en la reforma de l’hotel Neptuno, consistint aquesta amb l’edifici situat en el front del carrer Sant Josep, on es situa la nova recepció, bar, 25 habitacions i coberta rooftop amb piscina i zona chill-out.

Obra realitzada entre el mes de novembre de l’any 2021 i maig de 2022, 6 mesos de reforma integral, reforç estructura i ampliació de l’edifici. El resultat final manté l’essència de les habitacions ja reformades en la fase inicial. La zona noble de recepció i bar es dissenya pensant en la obertura a l’exterior, al carrer, donant un nou aire fresc, àmplia entrada i zona de bar que convidi a l’estada i ús, no només dels clients de l’hotel, sinó a la resta de públic no resident en l’establiment.

Com a hotel urbà que és, s’obren les portes a tots els clients que vulguin gaudir tant d’una estada de diversos dies, com el simple plaer d’envoltar-se d’un espai acollidor i relaxant gràcies a la oferta de la zona Spa-Wellness o coberta amb piscina amb vistes a tot el paisatge de cobertes urbanes del casc antic de Calella.

“En col·laboració amb La Llotja arquitectes”

Envíanos un WhatsApp!