fbpx

Menjador Hotel Kaktus Playa

Hotel Kaktus Calella

UBICACIÓ

Calella

ANY DE LA OBRA

2019

SOBRE EL PROJECTE

Perquè no totes les reformes tenen perquè ser definitives a mig/llarg termini. Aquesta reforma de menjador és un clar exemple d’això. Quantes vegades hem dit “pas a pas” o “per donar dos passos endavant, primer cal fer un pas enrere”? Doncs podríem dir que aquesta actuació es basa en aquesta filosofia.

Estem en un procés de canvi i no sabem què ens depararà el futur, però tenim la necessitat d’actuar. Existeix un mitjana que em permeti avançar assumint uns riscos contralados i que ens doni marge de maniobra fins a trobar aquell punt final satisfactori?

Davant d’aquest escenari es planteja una actuació de mínims, amb una gran actualització visual de l’espai, que no impliqui grans esforços econòmics, treballant sobre la base existent en la major mesura possible i reorganitzant els espais per poder atendre diferents tipus de serveis i/o situacions socials.

Simplement amb: un nou paviment, unes noves cadires i bancs, uns nous revestiments verticals de perímetre opac, 1 reestyling de l’showcooking, dels bufets, les taules i la recepció, una redistribució d’espais i una nova capa de pintura; donem el primer pas a una actualització oberta a curt termini.

Envíanos un WhatsApp!