fbpx

Reforma banys habitacions Hotel Tahiti Playa

Reforma Banys hotel Tahiti

UBICACIÓ

Santa Susanna

ANY DE LA OBRA

2019-2020

SOBRE EL PROJECTE

Hi ha projectes grans, petits, singulars, invisibles, cada un té la seva particularitat i el seu repte. En aquest projecte el repte està en aconseguir reformar 391 banys d’hotel, amb una data d’encàrrec de la feina al setembre de 2019, sobre un avantprojecte, amb un pressupost tancat sobre avantprojecte, en un termini màxim de 5 mesos, unes condicions logístiques molt estrictes i amb data de lliurament el 25 de març de al 2020 (factor que ens condicionaria enormement l’etapa final de les obres).

Estandarització, previsió i planificació són els elements clau per dur a terme de manera eficaç aquest projecte.

Cal ser proactius i definir el projecte. Es posen tots els mitjans necessaris per ajudar a la propietat en la presa de decisions i definició final. L’avantprojecte ja va ser pensat per facilitar a l’màxim la prefabricació i estandardització i la resta depenia de l’acompliment de la planificació prevista.

El treball en equip, des de la propietat i tècnics, fins els industrials, va ser extraordinari, de tal manera que es va poder atendre la petició de la propietat en un lliurament anterior a la data prevista per a evitar el famós confinament de país ocorregut a partir de l’ dia 14 de març, amb tots els treballs acabats i obra recollida.

Van ser 391 banys, menys de 5 mesos, i com a resultat uns banys contemporanis, duradors, senzills en el seu manteniment, sensitivament amplis i molt funcionals.

Envíanos un WhatsApp!