fbpx

Restaurant Can Roquet

Restaurant Can Roquet

UBICACIÓ

Romanyà de la Selva

ANY DE LA OBRA

2023

SOBRE EL PROJECTE

Reforma i ampliació de la cuina i serveis del restaurant Can Roquet de Romanyà de la Selva.

En aquest cas el projecte ja venia donat des de un despatx extern i l’encàrrec a Byko es centrava única i exclusivament en la gestió i coordinació de tot el procés constructiu, el qual venia determinat per unes condicions constructives determinades i un plaç d’execució de 3 mesos justos entre els mesos de gener i març de 2023.

El restaurant Can Roquet, amb menció puntual en la Guia Michelin, es destaca per la seva ubicació en la població de Romanyà de la Selva, entorn urbà centenari, vistes panoràmiques i especial protecció urbanística patrimonial, amb destacades crítiques gastronòmiques, clientela i servei acurat.

La necessitat d’ampliació d’espai de cuina i emmagatzematge, així com la seva renovació, porten a la urgent necessitat de realitzar les obres en un període de temps limitat corresponent al període vacacional del restaurant.

L’estratègia d’execució es centra en l’aplicació de sistemes industrialitzats i l’execució de la major quantitat possible de treballs amb obra seca. El treball paral.lel d’execució en obra, fabricació a taller i muntatge final són essencials per a poder complir amb els límits temporals establerts.

El resultat final obtingut és totalment inapreciable per al nou client que desconeixia l’antiga realitat volumètrica, al haver assolit una integració absoluta entre la nova construcció i la masia original. De manera contraria, la millora en el servei de restauració i espai de treball intern, són notables i apreciats, tant per al personal del restaurant com per a la seva clientela.

Agrair especialment la confiança dipositada per en Donald en la nostra feina i gestió, donant-nos la llibertat necessària per a poder treballar eficientment i la gran dosi de difícil paciència demostrada.

Envíanos un WhatsApp!