fbpx

Spa Hotel Neptuno

Shama Spa Hotel Neptuno

UBICACIÓ

Calella

ANY DE LA OBRA

2021

SOBRE EL PROJECTE

Una temporada d’estiu pandèmica dóna per a molt, encara que no ho sembli, i com és bo trobar la part positiva dins de qualsevol situació, per molt dolenta que aquesta sigui, l’estat límit viscut ha obert moltes ments i ha ajudat a prendre moltes decisions, algunes sobre idees ja pensades i altres noves o modificades.

El cas d’aquest SPA és l’acceleració en l’execució d’un avantprojecte ja redactat.
No estem parlant d’un gran projecte, si en superfície estem pensant, però SI que és un gran projecte si en servei, distinció i projecte de futur pensem. Com bé s’ha esmentat anteriorment, el nostre projecte arquitectònic i la seva execució formen part de i projecte global de futur a què ens hem integrat, i com és de suposar, aquest SPA no és l’SPA de l’hotel o un SPA a l’hotel, és una peça amb nom propi, Shama, dins d’un conjunt en desenvolupament i que esperem acabar en el pròxim any 2022.

Es tracta d’un espai de recolliment i descans, on l’aglomeració de gent és impossible per la seva mida. Es tracta d’un lloc en el qual relaxar amb un massatge, un bany relaxant a la banyera o dutxa de sensacions, en una sauna seca o un bany de vapor hammam, o simplement estirat a la zona d’aigües, acompanyat de música relaxant i un ambient fosc, on poder gaudir d’una piscina d’aigua freda o una altra d’aigua calenta equipada amb diferents equips de relaxació com ara volcà, banc o gandula d’hidromassatge i raig d’aigua a pressió.

Envíanos un WhatsApp!