fbpx

PROJECT MANAGEMENT I CONSTRUCTION MANAGEMENT

PROJECT MANAGEMENT I CONSTRUCTION MANAGEMENT

En termes generals, podem dir que les funcions bàsiques del Project Manager són les de programar i gestionar el projecte per tal de coordinar els treballs relacionats amb tot el procés constructiu sense assumir cap participació en la execució material de la mateixa, és a dir, sense fer de constructor.

El Project Manager ha de tenir, sempre, una actitud proactiva i previsora, així com mantenir a tothom implicat durant tot el projecte, des de els clients i arquitectes fins als contractistes i subcontractistes i atendre ràpidament a qualsevol problema que sorgeixi.

El Project Manager no és algú que arribi a última hora a prendre decisions. No, el nostre paper en el projecte ve de molt més enrere, amb la definició del mateix i la presentació de les seves etapes i terminis als clients. Amés a més som intermediaris entre aquests i l’equip de treball que executa les feines.

De la presentació s’ha de passar a la planificació. En aquest segon moment s’ha de ser molt més precís i definir elements com dates, terminis, responsables, càrrecs, recursos i costos. Al fer-ho, s’ha de tenir clar que aquest serà el pla de guia durant tot el procés d’execució.

Es defineixen els objectius, conjuntament amb la propietat, en funció de les seves peticions, per tal de donar sentit al projecte.

Supervisió de tots els treballs del procés, és la principal funció i la més reconeguda. Mai perdem la visió estratègia.

Som uns grans gestors de les capacitats especialitzades de tots els components i integrants de qualsevol projecte

De la presentació s’ha de passar a la planificació. En aquest segon moment s’ha de ser molt més precís i definir elements com dates, terminis, responsables, càrrecs, recursos i costos. Al fer-ho, s’ha de tenir clar que aquest serà el pla de guia durant tot el procés d’execució.

Es defineixen els objectius, conjuntament amb la propietat, en funció de les seves peticions, per tal de donar sentit al projecte.

Supervisió de tots els treballs del procés, és la principal funció i la més reconeguda. Mai perdem la visió estratègia. Som uns grans gestors de les capacitats especialitzades de tots els components i integrants de qualsevol projecte, des de l’inici redactor i descriptiu, passant per el professional d’ofici executor, i acabant amb una gran capacitat /habilitat d’adaptació, seguiment i ajustament que garanteixin els objectius econòmics i temporals prefixats.

Les funcions complementàries són aquelles que permeten diferenciar les funcions de Project Managers en arquitectura i les de Project Manager en construcció.

Serveis del Project Manager en arquitectura:

Serveis d’enginyeria per a la realització d’estudis de viabilitat de tot tipus de projectes, del seu impacte mediambiental, del seu impacte de mercat, de la seva viabilitat econòmica, etc…Tramitació del projecte, per a la sol.licitud i obtenció de les autoritzacions administratives necessàries per a la construcció, la preparació dels documents necessaris per una licitació, etc….Vigilància i supervisió tècnica, per tal de valorar els treballs i qualitats segons al projecte, la mà d’obra, els materials, etc…

Serveis del Project Manager en construcció:

Planificació de la gestió de projectes: aquesta etapa inicial consisteix en dissenyar un pla per tot el projecte, incloent els diversos treballs que s’han d’executar, els materials necessaris, calendari, etc…Estudi de costos: vigilància constant dels costos, fen ajustament si sorgeixen problemes o complicacions inesperades.Gestió de qualitat: el projectes sovint involucren a nombrosos contractistes i subcontractistes, els gerents de la construcció s’han d’assegurar de que tots estan fent bona feina.Gestió de la construcció, per dirigir els treballs dels contractistes, realitzar amidaments, gestionar els contracte, gestionar i negocia els preus dels subministres, etc….Administració de seguretat: les zones de la construcció estan plens de riscos per la seguretat potencials per als administradors de la construcció que han de tenir en compte per prendre les mesures adequades.Assistència tècnica, formació de personal i assistència en la posada en funcionament de la construcció.
Els nostres serveis
LOREM IPSUM DOLOR SIT

Project Management i Construction Management

Programació i gestió del projecte assumint el rol de coordinació de tots els treballs de la construcció.

Redacció projectes arquitectura

Amb la precisió que requereix una tasca d'aquest tipus, i amb la professionalitat que ens caracteritza.

Enginyeria

La rigurositat de l'enginyeria aplicada a la construcció en la seva vessant més técnica i professional.

Redacció d'avantprojectes i estudis de viabilitat

L’estudi de viabilitat és el pas previ que dóna forma al projecte imaginat amb plànols, esquemes, o croquis.

Serveis d'arquitecte tècnic

El·laboració d'informes, dictàmens i certificats, informes pericials, aixecament de plànols, etc.

Interiorisme

Disseny d'espais interiors amb la reflexió constant sobre l'ambient, la construcció i la definició d'espais.

Vols enviar una sol·licitud per a un pressupost?

Envíanos un WhatsApp!