fbpx

Casa Núria

Casa amb certificació Passivhaus

nuria-20230801_164629-w1600

UBICACIÓ

Calella, Barcelona

ANY DE LA OBRA

2022-2023

SOBRE EL PROJECTE

Construcció d’alta qualitat, amb garantia donada per la certificació Passivhaus obtinguda, i a un preu 100% competitiu respecte la construcció tradicional.

Habitatge unifamiliar aïllat, situat en la població de Calella, i construït l’any 2022-2023. De geometria rectangular en una única planta, formada per 5 dormitoris, 3 banys, cuina-menjador, 3 estudis, rentador i garatge, tot en un mateix nivell i amb accés a un gran jardí amb piscina. Amb una superfície construïda de 250,00 m2 (garatge inclòs) i 165,00 m2 de superfície útil interior.

Aquest projecte ha estat certificat passivhaus i compleix, per tant, amb tots els requisits obligats per a la seva certificación en quant a límits de baix consum per a demanda de refrigeració i calefacció i generació d’ACS (aigua calenta sanitaria).

La certificació obtinguda garanteix la qualitat del disseny de projecte (estudi de compacitat, orientació, ombres, ponts tèrmics, demandes energètiques, etc….) i del sistema constructiu (combinant la obra de fàbrica amb peces de formigó alleugerit, coberta mitjançant entramat de fusta), el qual garanteix l’estanqueitat de l’envolvent tèrmica, així com la gran qualitat del sistema d’aillament tèrmic, tant a paraments opacs com transparents i el sistema de climatització i generació d’ACS de baix consum.

Tot plegat amb uns costos de construcció totalment competitius respecte el sistema de construcció tradicional, amb la gran diferència d’aportar un confort interior global (temperatura, humitat, qualitat de l’aire, aïllament acústic…………) incomparables i inassolibles en les construccions tradicionals regides per l’actual Codi Tècnic de la Construcció.

Envíanos un WhatsApp!