CENTRE MÈDIC GABIMEDI

Projecte centre assistencial i administratiu

IMG_7845

UBICACIÓ

Blanes

ANY DE LA OBRA

2017

SOBRE EL PROJECTE

Disseny i gestió integral d’aquest nou centre del grup Gabimedi situat a Blanes, en el carrer Ses Falques.

Reforma interior d’una nau industrial, per fer els serveis de centre mèdic i assistencial d’oficines i proves de Salut Física i de l’Esport.

Partint d’una nau industrial totalment buida, només amb tancament perimetral en mitgeres i façanes i coberta d’aigües es dissenya un centre mèdic i de diagnòstic especialment equipat per als serveis de diagnòstic amb ressonància magnètica oberta, ecografies, radiografies, densitometries, mamografies, teleradiografia, TAC dental 3D, ortopantomografies, MotionMetrix anàlisi i biomecànica en 3D.

Es completa l’equipament amb una sala de fisioteràpia i rehabilitació que permet tancar el cercle, visita, anàlisi, diagnòstic, tractament, tot unificat en un únic espai. Aquest ampli servei requereix, de la mateixa forma, d’un ampli espai físic on ubicar totes les sales de consulta i aparells de diagnòstic, obligant a un acurat estudi funcional de la instal·lació, ordenació dels espais i al desenvolupament d’un projecte on la necessitat en la duplicació de l’espai útil de la nau original es determina com a necessària.

La nostra tasca es concreta amb la redacció del projecte, direcció d’obra i direcció d’execució material i la gestió dels tràmits administratius pertinents.