fbpx

HABITATGE SVM

josepllobet10

UBICACIÓ

Sant Vicenç de Montalt

ANY DE LA OBRA

2009

SOBRE EL PROJECTE

Treballs de Project Management en gestió integral de la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat a partir del projecte redactat per l’arquitecte Josep Llobet Gelmà.

La propietat desitjava un servei de direcció d’execució material de la obra acompanyat d’un estudi del sistema constructiu, definició de materials i detalls, establiment de cost límit final i compliment de l’objectiu.

Es va contractar la gestió/control de costos i planificació d’obra la qual cosa va comportar, degut a la complexitat i peculiaritat del projecte, a determinar el correcte sistema constructiu, detalls i materials desitjats, és a dir, a gestionar l’ampliació del projecte executiu i trobar aquells industrials que donessin garanties de capacitat en aquest projecte.

L’entesa i participació amb la propietat va ser clau. La seva claredat d’idees, capacitat de decisió i concreció, entesa dels sistemes i processos va crear una relació de complicitat i treball en equip que ha derivat en una relació d’amistat a futur.

Va servir també per aprendre que la gestió a distància, si està ben organitzada i els agents tenen clares les seves tasques, és possible. Durant l’execució d’aquesta obra la gestió i els treballs de despatx es feien des de Suècia, limitant les visites d’obres a dos dies seguits cada dues setmanes, fent viable el projecte gràcies al gran equip que participà en la seva execució.

Envíanos un WhatsApp!