fbpx

HABITATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES

Habitatge unifamiliar entre mitgeres

UBICACIÓ

Pineda de Mar

ANY DE LA OBRA

2019

SOBRE EL PROJECTE

Projecte de reforma d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres situat al casc antic de Pineda de Mar on donem suport de Project Management només en redacció de projecte, direcció execució obra i tràmits amb l’administració.

La reducció de costos va ser un paràmetre important en la redacció del projecte arquitectònic on el disseny no va esgotar l’edificabilitat sense deixar de donar resposta a tots els requisits funcionals de la vivenda, es van simplificar al màxim les solucions constructives, es va pensar el projecte per optimitzar al màxim el projecte en quant a estalvi energètic (entrades de llum natural, optimització de la ventilació natural i renovació de l’aire interior, etc.)

L’objectiu més important era aconseguir donar llum interior a un habitatge estret i de molta profunditat, on no arriba la llum natural al tram central de la vivenda. Es dissenya una escala central transparent i una façana de vidre en la sortida a coberta com a xemeneia de llum, provocant la il.luminació natural de tot l’espai interior.

Un habitatge de 237,00 m2 construïts (cuina, sala d’estar, menjador, 3 habitacions individuals, 1 habitació doble, 3 banys, zona de planxa, rebedor, passadissos interiors i escala), amb 16,00 m2 de porxo posterior i un pati interior amb piscina inclosa de 100,00 m2. Amb llum interior natural, bona circulació natural d’aire, calefacció i climatització per aerotèrmia, terra radiant, bon tractament dels aïllaments, amb baix consum energètic… per menys de 1000,00 €/m2!!!!!

Un clar exemple dels estalvis i resultats obtinguts amb un bon servei de Project Management i clara demostració que sigui quina sigui la magnitud del projecte i la prestació dels serveis, sempre acostuma a traduir-se en resultats òptims.

Gràcies a la propietat per la seva confiança!!!!!!!

Envíanos un WhatsApp!