fbpx

HOTEL KAKTUS

byko-hotelkaktus-webres-52

UBICACIÓ

Calella

ANY DE LA OBRA

2019

SOBRE EL PROJECTE

Gestió integral del projecte de reforma de l’hotel (arquitectura, enginyeria i interiorisme) i canvi de categoria de 3 a 5 estrelles, que al llarg de 5 anys (2014-2019) ha passat per tres fases principals. Una primera de reforma de recepció, espai de comunicació vertical en ascensors i escales, i renovació total de muntants principals en subministraments elèctrics i aigua. Una segona en reforma de 77 habitacions. Una tercera en reforma de 124 habitacions, sistema de climatització i de generació d’ACS.

Durant tot aquest període de temps no només ha evolucionat el projecte físic en si, sinó també el seu plantejament funcional/logístic, modificant-lo i adaptant-lo a les necessitats que anaven apareixent a mesura que s’anava redactant i analitzant el projecte, obtenint d’aquesta forma, un producte actual on no només hi ha el que es veu, sinó també tot un desenvolupament intern que permet convertir ara com ara, aquest edifici, en un element amb un elevat nivell d’autogestió, connectat (adaptat a la era de la connectivitat), amb un sistema de gestió móvil, ecoeficient, etc…. un edifici capaç d’acollir i tractar a cada client segons siguin les seves necessitats, de manera individual i personalitzada.

Són moltes les vegades en que sentim a dir, “enlloc com a casa”, i si aconseguim que els clients es sentin “com o millor que a casa”? no es tracta només de tenir un espai acollidor, sinó de sentir-se dins un espai acollidor, sentir-se en un espai CÀLID!!!!

Aquesta gestió, no sense entrebancs, va haver de ser capaç d’anar-se adaptant als nous requeriments continus, des de l’avantprojecte inicial on es va analitzar a fons el rendiment, qualitat i dimensions dels espais i habitacions, a l’ús i aprofitament dels mateixos, al seu equipament, cost, sistema de construcció, sistema de connectivitat, planificació, etc….. que va culminar havent aconseguit l’objectiu d’hotel 5* dins els terminis fixats.

Ara faltarà educar a l’edifici, entendre’l i fer-lo créixer dins les infinites possibilitats que li aporten les instal.lacions i connectivitat instal.lades. Tot i que, aparentment, aquest edifici pot ser igual avui que en 10 anys, la seva gestió, funcionament, ús, etc….. evolucionarà paral.lelament als clients i a les necessitats canviants, siguin qui siguin, vinguin d’on vinguin.

Envíanos un WhatsApp!