fbpx

HOTEL STELLA

Reforma interior

hotel-stella-destacada

UBICACIÓ

Pineda de Mar

ANY DE LA OBRA

2017-2018

SOBRE EL PROJECTE

Reforma de l’hotel Stella situat a Pineda de Mar durant els anys 2017 i 2018 amb canvi de categoria de 3* a 4*sup.

El desenvolupament d’aquest projecte partia d’una base caòtica, amb unes previsions inicials de la propietat inassumibles degut a particularitats diverses i insalvables en el concepte inicial de projecte/idea i de la situació urbanística. O sigui que la primera fase del projecte es va enfocar en intentar compatibilitzar els dessitjos i necessitats de la propietat, amb les limits tècnis/urbanistics i amb la menor afectació possible en la pèrdua d’habitacions.

El trencament d’esquemes inicial va ser dur i emocionant. L’avantprojecte inicial va generar multitud de dubtes a la propietat fins a fer perillar la nostra credibilitat, però les garanties donades i totes les certificacions positives obtingudes van donar la tranquilitat que necessitava la propietat per engrescar-se en el desenvolupament del projecte.

Tenir clara una idea no vol dir que sigui executable tal i com es pretèn o pensa, però això no vol dir que no es pugui reinterpretar l’esquema d’intencions per donar un resultat igual o similar utilitzant noves fòrmules. En aquest cas l’aposta va ser forta i els resultats han estat molt satisfactoris. S’ha passat per la reinterpretació de la normativa de seguretat contra incendis, la reinterpretació d’espais dins l’envolvent existent sense necessitat d’impossibles ampliacions, la reinterpretació del concepte d’habitació, la reinterpretació de certes instal.lacions, la reinterpretació del servei propi de l’hotel, del tipus de client, etc……

Resultat final: obtenció de llicències d’obres sense massa entrebancs, aprovació del departament de bombers i extinció d’incendis al nou plantejament, reducció de costos envers a una possible ampliació, execució d’obres per fases i dins de terminis, alliberament d’espais i actualització d’instal.lacions. Tot gràcies a la gestió global de projecte, planificació, costos, contractació i execució.

Això és el que té la gestió integral, no només el desenvolupament d’una idea, sinó la reinterpretació d’una idea no executable en una altra viable i factible.

Envíanos un WhatsApp!