NAU ASPRONIS

apronis3

UBICACIÓ

Blanes

ANY DE LA OBRA

2018

SOBRE EL PROJECTE

Treballs de Project Management en gestió integral de projecte de reforma de la nau industrial propietat de l’entitat Aspronis situada en el municipi de Blanes.

Nau destinada a ús de magatzem, del departament de jardineria i senyalització, d’eines i materials varis relacionats amb la seva activitat, que es vol reformar per tal d’unificar en un sol espai tot el personal, de carrer i administratiu d’oficines, i a la mateixa vegada, dotar a l’entitat de nous espais polivalents destinats a la formació.

Gestió integral del projecte, arquitectura, costos, planificació i execució d’obra, tot sobre un límit econòmic, temporal i uns requeriments de necessitats preestablerts (vestidors de personal, 2 aules polivalents, oficines, serveis, espais adaptats a personal amb mobilitat reduïda, accessibilitat,…..), tots assolits amb èxit.